Garsonjera Kragujevac najam

Garsonjera Kragujevac najam

Garsonjera Kragujevac najam, u strogom centru grada. Garsonjera se nalazi u novoizgrađenoj zgradi sa sopstvenim ulazom i pripadajućim dvorištem, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b.

Garsonjera Kragujevac najam je kompletno nameštena i opremljena kućnom tehnikom. Kuhinja je modernog dizajna i poseduje šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider i male kuhinjske aparate. U kupatilu se nalaze mašina za veš i bojler, kao i kupatilski nameštaj. Dnevno-spavaći deo je opremljen novim, komfornim nameštajem, klima-uređajem i LCD televizorom.

Garsonjera je pokrivena kablovskom televizijom sa velikim izborom stranih kanala i bežičnim internetom, koji su dostupni u svako doba dana, sedam dana u nedelji. Ukratko, garsonjera poseduje sve elemente potrebne za jedan ugodan i komforan život.

Garsonjera se nalazi u blizini svih fakulteta i poseduje dobru infrastrukturu. Posebnu draž daje joj eksterijer zgrade, gde možete da uživate u dvorištu koje izoluje vaš stan od gradske buke.

Pobrinuli smo se i za sve vaše mesečne obaveze. Naime, u cenu najma garsonjere, koji je više nego povoljan, uračunati su svi mesečni troškovi, i to: najam stana, neograničena potrošnja električne energije i vode, kablovska televizija, internet i komunalna taksa.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju svakodnevno. Budite slobodni da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona, kao i da dođete i lično se uverite u kvalitet naše ponude.