Izdavanje soba Kragujevac

Izdavanje soba Kragujevac

Izdavanje soba Kragujevac više ne predstavlja problem. Naime, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b je izgrađena zgrada u kojoj se nalaze izuzetne sobe za izdavanje.

U samom centru grada možete naći sobe izuzetnog kvaliteta, a po više nego pristojnoj ceni. Svaka soba ima ima sopstveni ulaz , kuhinju i kupatilo. Sobe su klimatizovane, kompletno nameštene i opremljene svom tehnikom neophodnom za komforan život. Sve što je potrebno da donesete su vaše lične potrepštine.

Napomenimo da je nameštaj nov i moderan; kuhinja poseduje šporet sa ravnom pločom i male kuhinjske aparate, a u sobi se nalazi LCD televizor i klima-uređaj. Još jedna pogodnost da se odlučite za izdavanje soba Kragujevac upravo kod nas je kablovska televizija i internet.

Povrh toga, mi mislimo i na vaše svakodnevne obaveze. Izuzetno smo ponosni na to što možemo da vam ponudimo konkurentnu cenu u koju su uračunati SVI mesečni troškovi. Dakle: neograničena potrošnja struje, vode i interneta, kao i komunalna taksa. Dopustite nam da mislimo na vaše obaveze umesto vas!

Za sve dodatne informacije dostupni su navedeni brojevi telefona. Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja, kao i da vam pokažemo sobe u našoj ponudi. Uverite se iz prve ruke da je naša ponuda najpovoljnija!