Garsonjera u Kragujevcu

Garsonjera u Kragujevcu

Izdaje se garsonjera u Kragujevcu, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Za sve informacije, možete se nam se obratiti na navedene brojeve telefona.

Odmah useljiva garsonjera u Kragujevcu nalazi se u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, u strogom centru grada. Locirana je u zgradi nove gradnje sa sopstvenim dvorištem, koje obezbeđuje mir i tišinu u najstrožem centru Kragujevca.

Garsonjera se sastoji od dnevne/spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U kupatilu se nalazi visokokvalitetna keramika, a veš-masina je stvar vašeg ličnog izbora. U ukusno dizajniranoj kuhinji nalaze se moderni aparati: šporet sa ravnom pločom, rerna i mali kuhinjski aparati.

Dnevna soba je opremljena novim, kvalitetnim nameštajem, klima-uređajem, LCD televizorom, a kablovska televizija i bežični internet su uvedeni u celoj zgradi. Odnos cene i kvaliteta je maksimalno izbalansiran, a povrh toga, nećete morati da razmišljate ni o mesečnim komunalijama. Kako to mislimo?

Jednostavno. U iznos mesečne rente uračunati su svi troškovi za potrošenu struju, vodu, kablovsku televiziju, internet, kao i komunalna taksa. Naša garsonjera je za uživanje; sve brige ostavite nama!

Na navedene brojeve telefona nas možete kontaktirati za sve dodatne informacije, a da dođete i uverite se u kvalitet naših stanova možete u svakom trenutku. Dobro nam došli!