Garsonjera za studenta Kragujevac

Garsonjera za studenta Kragujevac

Izdaje se garsonjera za studenta Kragujevac u centru grada. Stan se nalazi u kvalitetnoj novogradnji, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada ima zaseban ulaz i pripadajuće dvorište, što garantuje mir i tišinu u samom srcu grada, a nadomak sve potrebne infrastrukture i svih fakulteta.

Garsonjera za studenta Kragujevac sastoji se od dnevno-spavaćeg dela, kuhinje i kupatila. Soba je nameštena novim nameštajem, a kuhinja i kupatilo poseduju svu tehniku. Prostor je klimatizovan i pokriven kablovskom televizijom i bežočnim internetom dostupnim 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Garsonjera za studenta Kragujevac poseduje LCD televizor i dodatne male kućne aparate. Ukratko, sve što biste mogli da poželite u svom životnom prostoru, a da to do sada niste ni znali! Rešite se dodatnih troškova i polovnog nameštaja, jer mi mislimo za vas.

Pored izuzetno komfornog enterijera i besprekorno dizajniranog eksterijera, garsonjera za studenta Kragujevac je, pritom, i veoma povoljna. Najbolji odnos cene i kvaliteta naći ćete upravo kod nas, u šta se možete uveriti i lično, ili pozivom na naše kontakt brojeve telefona. Rado ćemo odgovoriti na sva naša pitanja i pokazati vam stan u našoj ponudi.

Napomenimo još i da je u iznos mesečnog najma uračunata i neograničena potrošnja električne energije i vode, kao i troškovi za kablovsku televiziju i internet. Dopustite nam da o dosadnoj administraciji razmišljamo umesto vas! Na vama je samo da se uselite. Pozovite nas za sve dodatne informacije.