Izdavanje centar Kragujevac

Izdavanje centar Kragujevac

Izdavanje centar Kragujevac: garsonjere u kvalitetnoj novogradnji nalaze se u samom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada je građena kvalitetnim materijalom, sa visokim stepenom završne obrade. Akcenat je, osim na dizajn enterijera, stavljen i na eksterijer, te zgrada poseduje sopstveno, mirno dvorište, koje obezbeđuje savršenu izolaciju stanova od svakodnevne gradske vreve.

Izdavanje centar Kragujevac: najbolji i najpovoljniji stanovi koje ćete naći na našem tržištu. Stanovi su po strukturi garsonjere, sa dnevno-spavaćom sobom, odvojenom kuhinjom i kupatilom. Opremljeni su modernim, novim nameštajem i kompletnom kućnom tehnikom, i to: mašinom za veš, šporetom sa ravnom pločom i rernom, klima-uređajem, LCD televizorom i malim kućanskim aparatima. Sve što vam ostaje da unesete su vaše svakodnevne potrepštine.

Izdavanje centar Kragujevac: najbolja ponuda u gradu. Svaki stan poseduje kablovsku televiziju i bežični internet, koji su vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Cena najma je pristupačna za svačiji džep, a uključuje: najam stana, neograničenu potrošnju električne energije, vode, komunalnu taksu, kao i kablovsku televiziju i internet. Mi mislimo na vas i za vas!

Za dodatne informacije, možete nas kontaktirati na navedene brojeve telefona. Uvek smo radi da odgovorimo na sva vaša pitanja! A, možete i lično da dođete i uverite se zašto nas bije glas da nudimo najbolji odnes cene i kvaliteta.