Jeftin stan za studenta Kragujevac

Jeftin stan za studenta Kragujevac

Jeftin stan za studenta Kragujevac za izdavanje, u užem centru grada, u kvalitetnoj novogradnji u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Prilikom izgradnje, posebna pažnja je posvećena eksterijeru zgrade. Stoga naš jeftin stan za studenta Kragujevac uživa pogled na lepo sređeno dvorište koje pripada samo ovoj zgradi. Zgrada je zaklonjena od gradske vreve, i pruža sve preduslove za komforan i miran život u centru grada.

Svi stanovi u zgradi poseduju dnevno-spavaći deo, kuhinju i kupatilo. Sve prostorije su opremljene novim nameštajem i tehnikom. Prostor je klimatizovan, a u sobi se nalazi LCD televizor sa pristupom kablovskoj televiziji. Dvadesetčetvoročasovni pristup bežičnom internetu je takođe obezbeđen.

Stanovi se nalaze na samo par minuta hoda od svih fakulteta, u mirnom okruženju su najbolja prilika za svakog studenta. Pristupačna cena čini našu ponudu još optimalnijom, a najveći benefit koji dobijate kao naš stanar je taj što se mi brinemo o svim vašim tekućim troškovima.

Da, dobro ste pročitali. U iznos mesečne rente ukalkulisani su i slovima svi troškovi: neograničena potrošnja vode i električne energije, kablovska televizija i internet. Naša je praksa da sve svoje stanare oslobodimo dodatnih obaveza!

Da li smo nešto zaboravili da navedemo? Ako su neka vaša pitanja ostala neodgovorena, budite slobodni da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona. Rado ćemo vam izaći u susret.