Povoljan stan izdavanje Kragujevac

Povoljan stan izdavanje Kragujevac

Povoljan stan izdavanje Kragujevac u strogom centru grada. Stan je po strukturi garsonjera, i nalazi se u kvalitetnoj novogradnji u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada je izolovana od gradske vreve, a poseduje zaseban ulaz i pripadajuće dvorište.

Povoljan stan izdavanje Kragujevac je opremljen svime što je potrebno za komforan život. Stanovi poseduju dnevno-spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Kompletno su namešteni (nov nameštaj, bela tehnika, LCD televizor, mali kućni aparati), klimatizovani i izolovani. Kablovska televizija i bežični internet su dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

U iznos mesečnog najma uračunati su svi troškovi, i to: neograničena potrošnja vode i električne energije, kablovska televizija, internet i komunalna taksa. Dopustite nam da se pobrinemo za sve vaše obaveze. Vaše je da se opustite i - uživate. Napomenimo još i da je cena pristupačna za svačiji džep.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati telefonom ili zakaziti razgledanje stana u terminu koji vam odgovara. Uverite se sami da imamo najbolju ponudu za vas!