Povoljan stan za studente Kragujevac

Povoljan stan za studente Kragujevac

Povoljan stan za studente Kragujevac: najlepši prostor, najbolja cena!

Izdaje se povoljan stan za studente Kragujevac u samom centru grada, u kvalitetnoj novogradnji u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada poseduje sopstveno dvorište i zaseban ulaz, garant vaše privatnosti.

Stanovi su po strukturi garsonjere; poseduju dnevno-spavaći deo, odvojenu kuhinju i kupatilo. Sve prostorije su opremljene novim nameštajem i tehnikom, do najsitnijih detalja. Nameštaj u sobi je nov i komforan. Kupatilo i kuhinja poseduju odgovarajući nameštaj, bojler, mašinu za veš, šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider i male kuhinjske aparate.

Stanovi imaju LCD televizor, klima-uređaj i uvedenu kablovsku televiziju i bežični internet. Nalaze se na par minuta hoda od svih fakulteta, u tihom i mirnom okruženju kao stvorenom za studentske dane.

Cena rente je pristupačna svakom studentu, a podrazumeva sve mesečne troškove: potrošnju struje i vode, komunalnu taksu, kao i troškove kablovske televizije i interneta. Ostavite sve administrativne brige nama! Vaše je samo da unesete sitne potrepštine i počnete da uživate u svom novom, bajkovitom okruženju.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Možete nas kontaktirati na navedene brojeve telefona u bilo koje doba dana. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam stanove u našoj ponudi. Uverite se lično da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu!