Povoljni stanovi za izdavanje Kragujevac

Povoljni stanovi za izdavanje Kragujevac

Povoljni stanovi za izdavanje Kragujevac: ekskluzivni, luksuzni, a svima dostupni. Kako? Lako!

U ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, u samom centru grada, nalazi se novoizgrađena zgrada sa odvojenim ulazom i sopstvenim dvorištem. Ono što ovu građevinu izdvaja je perfektna lokacija nadomak svih važnih objekata, a opet u savršeno mirnom okruženju.

Ovo stoga što je posebna pažnja posvećena dizajnu eksterijera i spoljašnjim faktorima na koje se stanari najčešće žale. U prvom redu gradska vreva, koja je najčešći uzrok svakodnebnih stresova. Povoljni stanovi za izdavanje Kragujevac u našoj ponudi su potpuno eliminisali ovu smetnju!

Kako bismo maksimalno olakšali studentski život i troškove selidbe i kupovine nameštaja i tehnike sveli na minimum, izuzetno smo ponosni što možemo da vam ponudimo kompletno nameštene stanove u ovoj izuzetnoj zgradi.

Kad kažemo „nameštene”, podrazumevamo svako parče nameštaja i tehnike koje može da vam padne na pamet. Da li smo već napomenuli da kuhinja i kupatilo poseduju sve elemente neophodne za komforan život? Od mašine za veš do klima-uređaja i LCD televizora, naši stanovi poseduju apsolutno sve, uključujući i kablovsku televiziju i bežični internet.

Ako vam se učinilo da preterujemo, dozvolite još samo da vam napomenemo da je cena rente pristupačna svakom studentu. U nju su uračunati svi tekući troškovi, koji uključuju: neograničenu potrošnju električne energije, vode, komunalnu taksu, kao i kablovsku televiziju i internet. Uložite pametno - uštedite i vreme i novac!

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju su vam naši brojevi telefona. Uvek rado razrešavamo sve nedoumice, a još rađe vodimo klijente da se i lično uvere u kvalitet naše ponude. Javite se! Čekamo vas sa neskrivenim nestrpljenjem!