Soba u Kragujevcu

Soba u Kragujevcu

Luksuzno opremljena soba u Kragujevcu u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b čeka upravo na vas. U potrazi ste za sobom koja poseduje sopstveno kupatilo i kuhinju? Voleli biste da se nalazi u zgradi sa sopstvenim dvorištem u strogom centru grada, a da je cena najma pristupačna? Na pravom ste mestu!

Soba u Kragujevcu u najstrožem centru grada, izolovana od spoljašnje vreve, izdaje se u novoizgrađenoj zgradi sa zavidnim nivoom završne obrade. Bez obzira da li će vam prvo eksterijer ili enterijer zapasti za oko, naša soba će vas ostaviti bez daha.

Ono što sobu izdvaja od drugih jeste to što poseduje sopstveno kupatilo, kuhinju i ulaz. Ovaj izuzetan stambeni prostor će vam pružiti mir, tišinu, i stopostotno zagarantovanu privatnost.

Soba je kompletno opremljena; poseduje nov, moderan nameštaj, kompletnu tehniku (veš-mašinu, šporet sa ravnom pločom, male kuhinjske aparate, klima-uređaj, LCD televizor), kablovsku televiziju i bežični internet.

Ono što je, verujemo, odlučujući faktor je i cena najma. Upravo ono što nas čini liderima na polju izdavanja nekretnina je najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo. Iznos mesečnog najma je, u najmanju ruku, povoljan, a uključuje sve troškove koji mogu da vam padnu na pamet. Tačnije, sledeće: neograničenu potrošnju električne energije i vode, komunalnu taksu, kablovsku televiziju i uvek dostupan bežični internet.

Ovaj stambeni prostor je pogodan za sve kategorije stanara - kako za studente, tako i za zaposlene parove i starije stanare koji žele luksuzno opremljen prostor u savršenom miru i tišini u centru grada - po pristupačnoj ceni.

Soba može da se pogleda kad god vam odgovara. Pozovite nas za dodatne informacije. Naša profesionalnost garantuje da nijedno vaše pitanje neće ostati bez odgovora, a naše sobe govore same za sebe.