Soba za izdavanje Kragujevac

Soba za izdavanje Kragujevac

Soba za izdavanje Kragujevac u kvalitetnoj novogradnji za izdavanje. Soba se nalazi u užem centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, i zaklonjena je od gradske vreve. Zgrada poseduje sopstveno dvorište i zaseban ulaz, a ni enterijer nije na niđžem nivou.

Soba za izdavanje Kragujevac poseduje odvojenu kuhinju i kupatilo koja pripada samo njoj. U sklopu celine funkcioniše kao garsonjera. Kompletno je nameštena: soba je opremljena novim nameštajem, LCD televizorom i klima-uređajem; kuhinja poseduje šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider i male kuhinjske aparate, kao i podrazumevane kuhinjske elemente. Kupatilo je opremljeno kupatilskim nameštajem, a poseduje bojler i mašinu za veš.

Pobrinuli smo se da odgovorimo na sve studentske potrebe. Lokacija, enterijer, eksterijer - sve je na našoj strani. Samo još i kad bi cena bila povoljna... Zamislite - jeste! Osim što je pristupačna za svaki džep, mesečnom rentom su pokriveni svi troškovi, i to: neograničena potrošnja električne energije i vode, kablovska televizija, internet i komunalna taksa. Kablovska televizija ima veliki izbor stranih kanala, a bežični internet je dostupan u svako doba dana, sedam dana u nedelji.

Studenska soba Kragujevac: na optimalnoj lokaciji na samo par minuta hoda od svih fakulteta i ustanova kulture. Povoljno i preporučeno. Obratite nam se za sve dodatne informacije na navedene brojeve telefona. Zakažite razgledanje sobe već danas. Sutra će možda već biti kasno.