Soba za studenta Kragujevac

Soba za studenta Kragujevac

Soba za studenta Kragujevac: najam u strogom centru grada. Izdaje se soba u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, nadomak svih fakulteta, a zaklonjena od gradske vreve.

Stan se nalazi u kvalitetnoj novogradnji i poseduje dnevno-spavaći deo, kuhinju i kupatilo.

Soba za studenta Kragujevac je nameštena novim nameštajem. Stan poseduje i svu potrebnu tehniku: veš-mašinu, šporet sa ravnom pločom, rernu, male kuninjske aparate, klima-uređaj i LCD televizor. U celoj zgradi je uvedena kablovska televizija i bežični internet, koji su dostupni 24 časa dnevno.

Pored toga, dizajn eksterijera je na zavidnom novu. Naime, zgrada ima zaseban ulaz i poseduje sopstveno dvorište. Upravo potonje vam garantuje savršenu tišinu čak i najužem centru grada.

Soba za studenta Kragujevac ima najbolje uslove najma: konkurentnu, svakom dostupnu rentu u koju su uključeni svi mesečni troškovi, i to: neograničena potrošnja električne energije i vode, kablovska televizija, internet i komunalna taksa.

Za sve dodatne informacije možete da nas pozovete na navedene brojeve telefona. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Dobrodošli ste i da se lično uverite da je naša soba za studenta Kragujevac najbolje što ćete naći na tržištu.