Sobe u Kragujevcu

Sobe u Kragujevcu

Sobe u Kragujevcu za izdavanje u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b.

Sobe su smeštene u centru grada, u novoizgrađenoj zgradi sa luksuznim eksterijerom i enterijerom. Zgrada poseduje sopstveno dvorište koje sobe izoluje od buke, kao i zaseban ulaz.

Sobe u Kragujevcu imaju zasebnu kuhinju i kupatilo, a opremljene su novim nameštajem, tehnikom i svim ostalim potrepštinama koje će vam život učiniti komfornim i lagodnim. Ukratko, sobe poseduju sve što vam je potrebno da odmah po useljenju počnete da živite ,,kao kod svoje kuće": veš-mašinu, šporet sa ravnom pločom, male kuhinjske aparate, klima-uređaj, LCD televizor, kablovsku televiziju i bežični internet.

Iznos mesečne rente je prihvatljiv za svaki džep. U cenu su uključeni svi troškovi: najam sobe, neograničena potrošnja električne energije i vode, komunalna taksa, kablovska televizija i internet.

Sobe je moguće pogledati u terminu koji vam odgovara. Za sve dodatne informacije možete da nas pozovete na kontakt brojeve telefona u bilo koje doba dana. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i odvesti vas da se lično uverite u najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.