Stan Kragujevac najam

Stan Kragujevac najam

Stan Kragujevac najam, u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Po strukturi je garsonjera i izdaje se kompletno nameštena. Cena je povoljna, a uključuje sve mesečne troškove: od najma stana do svih komunalija i računa za kablovsku televiziju i internet. Dodatnih troškova, klauzula i sitnih slova nema. Cena mesečne rente pokriva neograničenu potrošnju struje i vode.

Stan Kragujevac najam se nalazi u lepoj i kvalitetnoj novogradnji. Izgradnja zgrade je nedavno završena, a posebna pažnja je posvećena eksterijeru, upravo zbog uobičajenih problema koji život u centru grada podrazumeva. Ovde prvenstveno aludiramo na buku. Kako bi se taj problem eliminisao, dizajnirano je i na oko ugodno dvorište koje pripada samo ovoj zgradi. Ulaz je zaseban, te samo stanari imaju pristup i dvorištu i zgradi.

Garsonjera poseduje dnevno-spavaći deo, kuhinju i kupatilo. Kompletno je nameštena, a osim novog nameštaja, ima i svu potrebnu tehniku. To podrazumeva kompletno uređenu kuhinju i kupatilo, sa modernim šporetom sa ravnom pločom, mašinom za veš i malim kućnim aparatima. U sobi se nalazi klima-uređaj i LCD televizor sa pristupom kablovskom internetu. Neograničen pristup bežičnom internetu je takođe obezbeđen.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju svakodnevno, u bilo koje doba dana. Budite slobodni da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona, ili dođite i proverite zašto smo lider u odnosu cene i kvaliteta na tržištu.