Stan u Kragujevcu

Stan u Kragujevcu

Izdaje se stan u Kragujevcu, u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Pogodan je za svakog pojedinca, a odgovara svačijim individualnim željema i zahtevima.

Stan u Kragujevcu opremljen do najsitnijeg detalja je spreman za useljenje. Nalazi se u novoizgrađenoj zgradi sa sopstvenim dvorištem, što garantuje mir i tišinu u svakom trenutku. Osim ovog izuzetnog benefita atipičnog za centar grada, naš stan vam pruža komfor o kome ste do sada mogli samo da sanjate.

Stan poseduje nov, luksuzan nameštaj, kompletnu tehniku i male kuhinjske aparate. Veš-mašina je po vašem izboru, a u kuhinji se nalazi šporet sa ravnom pločom i rernom. Stan je klimatizovan, poseduje LCD televizor, neograničen bežični internet i kablovsku televiziju.

Kao što se iz gorenavedenog da videti, u prilici smo da vam ponudimo izuzetan stan - po pristupačnoj ceni. Napomenimo još i da je u iznos mesečne rente uračunata kompletna potrošnja vode, električne energije, kablovska televizija i internet.

Budite slobodni da nas kontaktirate za sve dodatne informacije, kao i da dođete i lično se uverite u kvalitet stanova koji nudimo.