Stan za studenta Kragujevac

Stan za studenta Kragujevac

Tražite stan za studenta Kragujevac? Blizu svih fakulteta, opremljen i povoljan? Na pravom ste mestu!

Stan za studenta Kragujevac izdaje se u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Stan se nalazi u kvalitetnoj novogradnji, a po strukturi je garsonjera. Poseduje dnevno-spavaću sobu, kuhinju i kupatilo.

Stan za studenta Kragujevac je kompletno namešten. Nameštaj je nov i udoban, a stan poseduje svu potrebnu tehniku. Čak i male kućne aparate! Detaljnije, stan poseduje:

  1. funkcionalnu, opremljenu kuhinju (šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider i mali kuhinjski aparati)
  2. kompletno opremljeno kupatilo (veš-mašina, bojler, kupatilski nameštaj)
  3. kompletno opremljen dnevni boravak (nameštaj, klima-uređaj, LCD televizor)
  4. kablovsku televiziju i neograničen pristup bežičnom internetu

Zgrada u kojoj se stan za studenta Kragujevac nalazi ima zaseban ulaz i sopstveno dvorište. Potonje obezbeđuje komforan život u mirnom okruženju, a nadomak svih fakulteta i infrastrukture.

Bolji stan za studenta Kragujevac po povoljnijim uslovima nećete naći. Posebno nam je drago što možemo da vam ponudimo i konkurentnu cenu najma, u koju su uključeni SVI mesečni troškovi: izdavanje stana, potrošena električna energija i voda, kablovska televizija i internet, kao i komunalna taksa. Na vama je samo da se uselite - za sve ostalo pobrinuli smo se mi!

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju svakodnevno. Pozovite nas na navedene brojeve telefona ukoliko ste zainteresovani da pogledate stan za studenta Kragujevac. Rado ćemo vam pokazati našu ponudi i odgovoriti na sva vaša pitanja. Dobro došli u budućnost. Dobro došli u vaš novi stan u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b!