Stanovi u Kragujevcu

Stanovi u Kragujevcu

Visokokvalitetni i luksuzni stanovi u Kragujevcu nalaze se u samom srcu grada - u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada je novoizgrađena i poseduje sopstveno dvorište koje našim stanarima pruža savršenu izolaciju od svakodnevne vreve u centru grada.

Stanovi u Kragujevcu po povoljnim cenama na najboljoj lokaciji u gradu su kompletno namešteni i opremljeni svom potrebnom tehnikom za komforan život. Ovaj prostor će znatno poboljšati vaš životni standard, jer je svaki detalj sa puno pažnje biran samo za vas.

Ono što nemaju drugi stanovi imamo upravo mi, a to je najbolja lokacija, luksuzan enterijer i eksterijer i - pristupačnu cenu. Što se tiče enterijera, naši imaju dnevno-spavaću sobu, odvojenu kuhinju i kupatilo. Od tehnike, napomenućemo veš-mašinu, šporet sa ravnom pločom i rernom, male kućne aprate, LCD televizor i, naravno, klima-uređaj. Svaki stan poseduje bežični internet i kablovsku televiziju.

U cenu mesečne rente su uračunati svi troškovi: neograničena potrošnja električne energije, vode, kablovska televizija i internet, kao i komunalna taksa. Naši stanovi nude najbolji odnos cene i kvaliteta, u šta možete da se uverite i sami ako dođete da nas posetite. Naravno, za sva dodatna pitanja, na raspolaganju su vam kontakt brojevi telefona. Pozovite nas, dođite, izaberite. Očekujemo vas sa neskrivenim nestrpljenjem.