Studenska soba Kragujevac

Studenska soba Kragujevac

Izdaje se studenska soba Kragujevac u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Soba se nalazi u novoizgrađenoj zgradi sa zasebnim ulazom, i poseduje sopstvenu kuhinju i kupatilo.

Studenska soba Kragujevac je kompletno nameštena i opremljena svom neophodnom kućnom tehnikom (šporet sa ravnom pločom, rerna, veš-mašina) i malim kućnim aparatima. Poseduje LCD televizor i klima-uređaj. Kablovska televizija i bežični internet su dostupni 24 časa dnevno.

Ono što naša soba poseduje i što je odvaja od drugih, sličnih soba, je komforan enterijer i ekskluzivan eksterijer. Zgrada u kojoj se soba nalazi zaklonjena je od glavne ulice, a poseduje sopstveno dvorište koje obezbeđuje mir i tišinu u svako doba dana.

Napomenimo da je poseban benefit koji vam nudimo konkurentna cena. Mesečna renta je povoljna i dostupna za svakoga, a, osim zakupa stana, uključuje i sledeće troškove: neograničenu potrošnju električne energije, vode, komunalnu taksu, kao i kablovsku televiziju i internet. Dopustite nam da o svim troškovima razmišljamo umesto vas!

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na navedene brojeve telefona. Sa nestrpljenjem čekamo vaš poziv i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Dobro ste nam došli i u ulicu Aleksandra I Karađorđevića 110/b, gde možete i lično da se uverite u kvalitet naše ponude.