Studentska garsonjera Kragujevac

Studentska garsonjera Kragujevac

Studentska garsonjera Kragujevac, u samom srcu grada, nadomak svih fakulteta i relevantnih ustanova. Budite u centru zbivanja, uštedite vreme za prevoz sa periferije. Stan u našoj ponudi nalazi se u novoizgrađenoj zgradi visokog kvaliteta, koja ima zaseban ulaz i sopstveno dvorište. Zgrada pruža potpunu izolaciju od buke, a nalazi se u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b.

Studentska garsonjera Kragujevac je kompletno opremljen. Po strukturi je garsonjera i poseduje dnevno-spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Soba je opremljena novim nameštajem, komfornim i udobnim. Kupatilo je opremljeno kupatilskim nameptajem, bojlerom i mašinom za veš. Kuhinja je moderno opremljena; poseduje podrazumevane kuhinjske elemente, šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider i male kuhinjske aparate.

Za veoma kratko vreme toliko ćete se navići na komfor koji vam stan pruža, da ćete potpuno zaboraviti da ste u iznajmljenom stanu!

Povrh toga, u mogućnosti smo da vam ponudimo i izuzetno povoljnu cenu, koja je pristupačna svakome. Osim samog najma stana, u rentu su uključeni i svi ostali tekući troškovi, i to: neograničena potrošnja vode i električne energije, kablovska televizija, internet i komunalna taksa.

Stan je klimatizovana i poseduje LCD televizor za maksimalno uživanje u svakodnevnom životu. Pozovite nas danas za sve dodatne informacije i zakažite razgledanje stana. Uverite se svojim očima da imamo najbolju i najpovoljniju ponudu u gradu.