Studentska soba Kragujevac

Studentska soba Kragujevac

Studentska soba Kragujevac u samom srcu grada. Soba se nalazi u kvalitetnoj novogradnji, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Zgrada poseduje svoje dvorište koje obezbeđuje savršen mir i tišinu svim stanarima.

Studentska soba Kragujevac na samo par minuta hoda od svih fakulteta i najvećih znamenitosti grada. Odlična povezanost sa svim delovima grada, bogat kulturni repertoar nadomak vašeg stana!

Soba ima pripadajuću kuhinju i kupatilo. Kompletno nameštena. U sobi se nalazi nov, komforan nameštaj, LCD televizor i klima uređaj.

U kuhinji i kupatilu se nalazi odgovarajući nameštaj, šporet sa ravnom pločom i rernom, frižider,mali kuhinjski aparati, te mašina za veš i bojler. Jednom rečju, sve što je potrebno da započnete komforan studentski život je već obezbeđeno. To, naravno, uključuje i kablovsku televiziju i bežični internet.

Stan ima konkurentnu cenu najma. Renta je pristupačna svakome, a pored najma stana, uključuje i troškove neograničene potrošnje električne energije i vode, te troškove za kablovsku televiziju i internet.

Ukoliko smo na neko od vaših pitanja propustili da odgovorimo, dostupni su vam kontakt brojevi telefona. Za vas smo tu u bilo koje doba dana. Pozovite nas, raspitajte se, zakažite razgledanje stana. Uverite se u eksluzivnost i povoljnost naše ponude svojim očima.