Studentske garsonjere Kragujevac

Studentske garsonjere Kragujevac

Studentske garsonjere Kragujevac za izdavanje u strogom centru grada. Nalaze se u nedavno izgrađenoj zgradi, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. U centru, a zaklonjene od gradske vreve, studentske garsonjere Kragujevac će vam pružiti komforan život u mirnom kraju, a nadohvat svih bitnih lokacija u gradu.

Studentske garsonjere Kragujevac poseduju dnevno-spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Kompletno su nameštene (nov nameštaj, bela tehnika, LCD televizor, mali kućni aparati) i klimatizovane. U celoj zgradi je uvedena kablovska televizija i bežični internet, koji su stanarima studentske garsonjere Kragujevac dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Zgrada poseduje sopstveni ulaz i pripadajuće dvorište, što, osim komfornog enterijera, obezbeđuje i ugodan, kvalitetan eksterijer.

Povrh svih gorenavedenih kvaliteta, studentske garsonjere Kragujevac su, pre svega, povoljna prilika za studentski džep. Mesečna renta je konkurentna i svima dostupna, a u nju su uračunati svi troškovi: izdavanje stana, potrošena električna energija i voda, kablovska televizija i internet.

Kao što i sami možete da zaključite, naše studentske garsonjere Kragujevac su najbolje što tržište nekretnina može da vam ponudi i - najpovoljnije. Zaboravite na skupe selidbe i kupovinu bele tehnike! Sve što treba da uradite je da unesete svoje svakodnevne potrepštine. Za ostalo smo se pobrinuli mi!

Na navedene brojeve telefona možete da nas pozovete i detaljnije se informišete o svemu u bilo koje doba dana. Naposletku, mi smo tu zbog vas. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i odvesti vas u razgledanje stana