Studentske sobe Kragujevac

Studentske sobe Kragujevac

U našoj eksluzivnoj ponudi: studentske sobe Kragujevac u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Sobe se nalaze u novoizgrađenoj zgradi koja poseduje sve elemente neophodne za komforan život, između ostalog i sopstveno dvorište koje našim stanarima obezbeđuje savršeni mir 24 časa dnevno.

Studentske sobe Kragujevac nalaze se nadomak svih fakulteta, odlično su povezane sa svim delovima grada, a nalaze se na samo par minuta hoda od svih institucija od javnog značaja i objekata kulture. Ukratko, zadovoljavaju sve studentske uslove.

Povrh toga, studentske sobe Kragujevac poseduju sopstveno kupatilo i kuhinju. Kompletno su opremljene: poseduju nov, komforan nameštaj, svu neophodno tehniku, dodatnu tehniku za komforan život (LCD televizor, klima-uređaj, male kućne aparate). Kablovska televizija i bežični internet uvedeni su i dvadeset četiri časa dnevno dostupni u celoj zgradi.

Ono što studentske sobe Kragujevac, pak, najviše izdvaja od sličnih nekretnina jeste pristupačna cena. Takođe smo se pobrinuli da od trenutka kada u sobu uđete, ne morate da razmišljate ni o jednom jedinom dodatnom komunalnom trošku. Ovo iz razloga što je u iznos mesečne rente uračunata neograničena potrošnja električne energije i vode, kablovska televizija, internet i komunalna taksa. Mi brinemo, vi uživate!

Ukoliko ste zainteresovani za studentske sobe Kragujevac, budite slobodni da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona. Da lično dođete i uverite se u kvalitet naše ponude možete u svakom trenutku. Zakažite termin već danas!