Studentski stan Kragujevac

Studentski stan Kragujevac

Studentski stan Kragujevac nalazi se u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Stan poseduju zaseban ulaz, kuhinju i kupatilo. Nalazi se u kvalitetnoj novogradnji. Zgrada poseduje sopstveno dvorište i ulaz, koji stanarima omogućavaju savršen mir i tišinu i izolovanost od svakodnevne gradske vreve.

Studentski stan Kragujevac je kompletno namešten. Pored novog, modernog nameštaja, svaki stan poseduje klima-uređaj i LCD televizor. Zgrada je pokrivena kablovskom televizijom i bežičnim internetom, dostupnim 24 časa dnevno.

Kuhinja i kupatilo su opremljeni modernom tehnikom. Osim podrazumevanih kućnih aparata, stanovi poseduju i male kuhinjske aparate. Jednom rečju, sve što vam je potrebno za ugodan i komforan život.

Bez obzira na vaše preference, naši stanovi će zadovoljiti sve vaše kriterijume. Poseban akcenat stavljamo na najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo. Cena najma je dostupna za svačiji džep, a u mesečnu rentu je uračunata neograničena potrošnja električne energije, vode, komunalna taksa, kao i kablovska televizija i internet.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na navedene brojeve telefona. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i odvesti vas da se lično uverite u kvalitet studentskih stanova u našoj ponudi.