Garsonjera Kragujevac

Garsonjera Kragujevac

Garsonjera Kragujevac je idealan prostor za vas. Locirana u samom srcu grada, garsonjera je opremljena novim nameštajem i tehnikom koja odgovara potrebama i najzahtevnijih stanara.

Garsonjera Kragujevac je odmah useljiva, a poseduje sve elemente potrebne za ugodan život. Pored kompletno nameštenog kupatila, garsonjera poseduje i kuhinju opremljenu po svim standardima današnjih modernih vremena. Nameštaj je izuzetno visokog kvaliteta: udobnost je na zavidnom nivou. Objekat je novoizgrađen, a odlikuje ga kako izuzetan enterijer, tako i jednako ugodan eksterijer. Garsonjera je locirana u užem centru grada, a poseban šarm joj daje dvorište koje pruža potpunu izolaciju od ulične buke.

Napomenimo još da garsonjera poseduje svu kućnu tehniku, koja uključuje klima uređaj, LCD televizor, šporet sa ravnom pločom i veš-mašinu. U cenu najma je uračunata neograničena potrošnja struje, vode i interneta, kao i kablovska televizija. Posetite nas i uverite se sami u visok kvalitet garsonjera koju nudimo.