Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac: najbolja ponuda u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Luksuzno namešteni stanovi u novogradnji po više nego kunkurentnim cenama.

Naime, novoizgrađena zgrada u strogom centru grada poseduje kompletno i luksuzno nameštene stanove, koje smo ponosni da vam ponudimo. Izdavanje stanova Kragujevac je počelo nedavno, kada je izgradnja i opremanje stanova završeno.

Dozvolite da vam objasnimo šta podrazumevamo pod luksuzom. Novogradnja u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b poseduje sopstveno dvorište koje vam u svakom momentu garantuje mir i tišinu. Svaki stan poseduje dnevno-spavaći deo, kupatilo i potpuno opremljenu kuhinju sa šporetom sa ravnom pločom i malim kuhinjskim aparatima. Stanovi su klimatizovani, poseduju LCD televizor, kablovsku televiziju i neograničen pristup internetu.

Pored kvaliteta stanova koji govori sam za sebe, drago nam je što smo u prilici da vam ponudimo i izuzetno konkurentnu cenu najma. Ukoliko vam je muka od preračunavanja računa za struju, vodu, kablovsku televiziju i internet, imamo lepe vesti za vas: u cenu mesečne rente naših stanova svi ovi troškovi su uračunati! Na vama je samo da izmirite mesečni najam, za koji smatramo da je, u najmanju ruku, pristojan, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi!

Za sva vaša pitanja dostupni smo na navedenim brojevima telefona, a više smo nego radi da vas odvedemo i pokažemo vam stanove u našoj ponudi. Izdavanje je za nas najmanji problem, jer za vas u ponudi imamo samo najbolje.