Iznajmljivanje garsonjera Kragujevac

Iznajmljivanje garsonjera Kragujevac

Iznajmljivanje garsonjera Kragujevac potražite u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, ili nas kontaktirajte na navedene brojeve telefona. Garsonjere se nalaze u strogom centru grada, u kvalitetnoj novogradnji, i opremljene su luksuznim nameštajem, tehnikom i malim kućanskim aparatima neophodnim za svakodnevni život.

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje garsonjera Kragujevac, na pravom ste mestu. Naše luksuzno nameštene garsonjere odgovaraju potrebama kako mlađih, tako i starijih lica. Posebnu draž garsonjerama daje sopstveno dvorište koje poseduje zgrada u kojoj se nalaze, a koje obezbeđuje kompletnu izolaciju od spoljašnje buke.

Prostor je klimatizovan, te izuzetno komforan i prijatan za život. Dopustite nam da naglasimo da je konkurentnost cene jedan od glavnih aduta naše ponude. Naime, u cenu mesečne rente su uračunati svi troškovi, i to: potrošena struja, voda, kablovska televizija i neograničen internet, kao i komunalna taksa.

Za detaljnije informacije možete da nam se obratite na nevedene brojeve telefona. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i odvesti vas da se i sami uverite u kvalitet naših garsonjera u srcu Kragujevca.