Blog

Garsonjere Kragujevac

Garsonjere Kragujevac

Garsonjere Kragujevac su smeštene u samom srcu grada, a sopstveno dvorište koje zgrada poseduje će vam pružiti prekopotreban mir i tišinu. Napomenimo da je zgrada novije gradnje, a garsonjere su opremljene novim nameštajem i tehnikom. Ukratko, garsonjere nude najbolji odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije >
Garsonjera Kragujevac

Garsonjera Kragujevac

Garsonjera Kragujevac je odmah useljiva, a poseduje sve elemente potrebne za ugodan život. Pored kompletno nameštenog kupatila, garsonjera poseduje i kuhinju opremljenu po svim standardima današnjih modernih vremena. Nameštaj je izuzetno visokog kvaliteta: udobnost je na zavidnom nivou.

Detaljnije >
Izdavanje garsonjere Kragujevac

Izdavanje garsonjere Kragujevac

Izdavanje garsonjere Kragujevac možete naći na adresi Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Garsonjere se nalaze u novoizgrađenoj zgradi čiji je kvalitet gradnje na zavidnom nivou. Svaka garsonjera u našoj ponudi je opremljena nameštajem i tehnikom, uključujući i belu tehniku. Kuhinja i kupatilo su uređeni po modernim standardima.

Detaljnije >
Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac: najbolja ponuda u strogom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Luksuzno namešteni stanovi u novogradnji po više nego kunkurentnim cenama.

Naime, novoizgrađena zgrada u strogom centru grada poseduje kompletno i luksuzno nameštene stanove, koje smo ponosni da vam ponudimo. Izdavanje stanova Kragujevac je počelo nedavno, kada je izgradnja i opremanje stanova završeno.

Detaljnije >
Izdavanje stana Kragujevac

Izdavanje stana Kragujevac

Izdavanje stana Kragujevac vrši se posredstvom brojeva telefona navedenih na našem sajtu. Takođe, isti su vam raspoloživi i za sve dodatne informacije. Dođite i lično se uverite u kvalitet naše ponude!

Svi stanovi u zgradi su kompletno namešteni i klimatizovani. Osim novog nameštaja koji se podrazumeva, stanovi poseduju svu potrebnu tehniku, kao i LCD televizor (sa kablovskom televizijom) i internet. U kuhinji se nalazi šporet sa ravnom pločom, kao i mali kuhinjski aparati; jernom rečju, sve što je potrebno za komfornu svakodnevicu!

Detaljnije >
Izdavanje sobe Kragujevac

Izdavanje sobe Kragujevac

Izdavanje sobe Kragujevac nikada nije bilo lakše. Za vas imamo u ponudi luksuzno opremljene sobe u kvalitetnoj novogradnji. Svaka soba poseduje zasebnu kuhinju i kupatilo, kao i kompletan, nov nameštaj. Kad kažemo nameštaj, tu podrazumevamo i LCD televizor, klima-uređaj, šporet sa ravnom pločom, svu prateću tehniku, kao i male kuhinjske aparate. Ukratko: sve što vam je potrebno za komforan život.

Detaljnije >