Blog

Izdavanje soba Kragujevac

Izdavanje soba Kragujevac

U samom centru grada možete naći sobe izuzetnog kvaliteta, a po više nego pristojnoj ceni. Svaka soba ima ima sopstveni ulaz , kuhinju i kupatilo. Sobe su klimatizovane, kompletno nameštene i opremljene svom tehnikom neophodnom za komforan život. Sve što je potrebno da donesete su vaše lične potrepštine.

Detaljnije >
Garsonjere u Kragujevcu

Garsonjere u Kragujevcu

Nikada lakše do luksuzne a povoljne gasonjere u Kragujevcu! Sa ponosom vam predstavljamo visokokvalitetne garsonjere u Kragujevcu, u samom srcu grada. Novoizgrađena zgrada u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, zaklonjena od buke i sa sopstvenim dvorištem, čeka na vas!

Detaljnije >
Stan u Kragujevcu

Stan u Kragujevcu

Stan u Kragujevcu opremljen do najsitnijeg detalja je spreman za useljenje. Nalazi se u novoizgrađenoj zgradi sa sopstvenim dvorištem, što garantuje mir i tišinu u svakom trenutku. Osim ovog izuzetnog benefita atipičnog za centar grada, naš stan vam pruža komfor o kome ste do sada mogli samo da sanjate.

Detaljnije >
Stanovi u Kragujevcu

Stanovi u Kragujevcu

Stanovi u Kragujevcu po povoljnim cenama na najboljoj lokaciji u gradu su kompletno namešteni i opremljeni svom potrebnom tehnikom za komforan život. Ovaj prostor će znatno poboljšati vaš životni standard, jer je svaki detalj sa puno pažnje biran samo za vas.

Detaljnije >
Soba u Kragujevcu

Soba u Kragujevcu

Soba u Kragujevcu u najstrožem centru grada, izolovana od spoljašnje vreve, izdaje se u novoizgrađenoj zgradi sa zavidnim nivoom završne obrade. Bez obzira da li će vam prvo eksterijer ili enterijer zapasti za oko, naša soba će vas ostaviti bez daha.

Detaljnije >
Sobe u Kragujevcu

Sobe u Kragujevcu

Sobe u Kragujevcu za izdavanje u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b.

Sobe su smeštene u centru grada, u novoizgrađenoj zgradi sa luksuznim eksterijerom i enterijerom. Zgrada poseduje sopstveno dvorište koje sobe izoluje od buke, kao i zaseban ulaz.

Detaljnije >