Blog

Studenska soba Kragujevac

Studenska soba Kragujevac

Studenska soba Kragujevac je kompletno nameštena i opremljena svom neophodnom kućnom tehnikom (šporet sa ravnom pločom, rerna, veš-mašina) i malim kućnim aparatima. Poseduje LCD televizor i klima-uređaj. Kablovska televizija i bežični internet su dostupni 24 časa dnevno.

Detaljnije >
Jeftin stan za studenta Kragujevac

Jeftin stan za studenta Kragujevac

Jeftin stan za studenta Kragujevac za izdavanje, u užem centru grada, u kvalitetnoj novogradnji u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Prilikom izgradnje, posebna pažnja je posvećena eksterijeru zgrade. Stoga naš jeftin stan za studenta Kragujevac uživa pogled na lepo sređeno dvorište koje pripada samo ovoj zgradi. Zgrada je zaklonjena od gradske vreve, i pruža sve preduslove za komforan i miran život u centru grada.

Detaljnije >
Povoljan stan izdavanje Kragujevac

Povoljan stan izdavanje Kragujevac

Povoljan stan izdavanje Kragujevac je opremljen svime što je potrebno za komforan život. Stanovi poseduju dnevno-spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Kompletno su namešteni (nov nameštaj, bela tehnika, LCD televizor, mali kućni aparati), klimatizovani i izolovani. Kablovska televizija i bežični internet su dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Detaljnije >