Izdavanje stana Kragujevac

Izdavanje stana Kragujevac

Izdavanje stana Kragujevac na izuzetnoj lokaciji u strogom centru grada. Stan se nalazi u novoizgrađenoj zgradi u ulici Aleksandra I Karađorđevića , koju odlikuje visok stepen kvaliteta gradnje, kao i sopstveno, izolovano dvorište, koje vam garantuje mir i tišinu 24 časa dnevno.

Izdavanje stana Kragujevac vrši se posredstvom brojeva telefona navedenih na našem sajtu. Takođe, isti su vam raspoloživi i za sve dodatne informacije. Dođite i lično se uverite u kvalitet naše ponude!

Svi stanovi u zgradi su kompletno namešteni i klimatizovani. Osim novog nameštaja koji se podrazumeva, stanovi poseduju svu potrebnu tehniku, kao i LCD televizor (sa kablovskom televizijom) i internet. U kuhinji se nalazi šporet sa ravnom pločom, kao i mali kuhinjski aparati; jernom rečju, sve što je potrebno za komfornu svakodnevicu!

Lokacija i smeštaj će odgovarati svačijim potrebama, nezavisno od starosne dobi i okupacije stanara. Povrh svega, renta je više nego povoljna. Naše cene su, pre svega, konkurentne, a u iznos mesečne rente su uračunati troškovi za struju, vodu, komunalna taksa, računi za kablovsku televiziju i internet.

Ukratko rečeno, po povoljnoj ceni možete iznajmiti luksuzan, moderno opremljen stan. Najbolji odnos cene i kvaliteta za izdavanje stana Kragujevac nudimo upravo mi. Budite slobodni da dođete i lično se uverite u kvalitet stanova u našoj ponudi. Za sve dodatne informacije, na koje smo više nego radi da odgovorimo, dostupni su navedeni brojevi telefona. Pozovite nas, dođite, izaberite! Sa nestrpljenjem vas očekujemo.