Izdavanje garsonjere  Kragujevac

Izdavanje garsonjere Kragujevac

Izdavanje garsonjere Kragujevac možete naći na adresi Aleksandra I Karađorđevića 110/b. Garsonjere se nalaze u novoizgrađenoj zgradi čiji je kvalitet gradnje na zavidnom nivou. Svaka garsonjera u našoj ponudi je opremljena nameštajem i tehnikom, uključujući i belu tehniku. Kuhinja i kupatilo su uređeni po modernim standardima.

Kad kažemo „opremljena”, podrazumevamo sledeće: nov nameštaj i belu tehniku, LCD televizor, klima-uređaj, šporet sa ravnom pločom, kao i sve prateće savremene kuhinjske aparate. Kablovska televizija i internet se podrazumevaju.

Garsonjere Kragujevac su dizajnirane da učine vaš životni prostor znatno kvalitetnijim. Pored toga, zgrada u kojoj se garsonjere nalaze je pozicionirana u samom srcu grada, tačnije, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, a eksterijer je projektovan da vas izoluje od svakodnevne vreve.

Napomenimo, takođe, da smo mi lideri u odnosu cene i kvaliteta. Osim što cena najma pristupačna, u nju su uračunati svi troškovi potrošnje električne energije i vode, komunalna taksa, te mesečna renta za kablovsku televiziju i internet.

Ako se odlučite za izdavanje garsonjere Kragujevac kod nas, možete da budete sigurni da će ovaj prostor odgovoriti na sve vaše potrebe i želje. Lokacija i dizajn eksterijera i enterijera su pogodni i za mlađa i za starija lica. Bez obzira na to da li ste poslovno ili privatno lice, ili se, pak, školujete u Kragujevcu, ovo je idealna lokacija za vas. Za detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate. Rado ćemo vam izaći u susret i odgovoriti na sva vaša pitanja. Takođe, možete da nas posetite i lično se uverite u visok kvalitet garsonjera koju nudimo.