Izdavanje sobe Kragujevac

Izdavanje sobe Kragujevac

Izdavanje sobe Kragujevac možete naći u ulici Aleksandra I Karađorđevića 110/b, dakle, u strogom centru grada. Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona.

Izdavanje sobe Kragujevac nikada nije bilo lakše. Za vas imamo u ponudi luksuzno opremljene sobe u kvalitetnoj novogradnji. Svaka soba poseduje zasebnu kuhinju i kupatilo, kao i kompletan, nov nameštaj. Kad kažemo nameštaj, tu podrazumevamo i LCD televizor, klima-uređaj, šporet sa ravnom pločom, svu prateću tehniku, kao i male kuhinjske aparate. Ukratko: sve što vam je potrebno za komforan život.

Kao što je već navedeno, zgrada se nalazi se u srcu grada, a dodatni bonus predstavlja to što je zaklonjena od glavne ulice, te poseduje sopstveno dvorište. Naši stanari su u svakom trenutku zaštićeni od gradske vreve tako karakteristične za centar Kragujevca.

Naravno, treba naglasiti da ni enterijer zgrade nije zanemaren. Naprotiv! Sobe su luksuzne i opremljene do najsitnijeg detalja. U cenu mesečne rente uračunati su svi troškovi, i to: potrošnja struje i vode, kablovska televizija i internet. Ne propustite osećaj udobnosti koji vam ovaj prostor može pružiti!

Garantujemo vam da ćete kod nas naći najbolji odnos cene i kvaliteta. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.